CI productions
Image default
Particuliere dienstverlening

Een kapperszaak nabij Lekkerkerk waar u in de watten wordt gelegd

Zoekt u een nieuwe kapperszaak in regio Lekkerkerk? Een salon waar u in de watten wordt gelegd? Overweeg dan eens een bezoek aan Monique’s Hairfashion te brengen. Deze kapperszaak in Krimpen aan de Lek, omgeving Lekkerkerk, staat bekend als spontaan en gezellig. Er werken hartelijke en creatieve professionals die niet bang zijn voor een uitdaging op werkgebied. De samenwerking gebeurt in een hecht team. Alle kappers hebben passie voor het vak, wat blijkt uit de haarcreaties die ze realiseren. De professionals bij deze kapperszaak nabij Lekkerkerk doen hun uiterste best om iedere klant tevreden de deur uit te laten gaan. Om dit te realiseren, wordt u dan ook echt in de watten gelegd. Iedereen moet vroeg of laat naar de kapper, maar bij deze salon is het meer dan een verplichting, het is een heuse beleving!

Een behandeling ondergaan in een ongedwongen sfeer

Besluit u om bij de professionals van kapperszaak Monique’s Hairfashion in Krimpen aan de Lek, nabij Lekkerkerk, langs te gaan? Dan geniet u van de gezelligheid en sfeer in de mooie salon met fijne werknemers. U krijgt gratis een kopje koffie of kopje thee en kunt naar harteloos uw wensen over uw kapsel vertellen. Naar de kapper gaan wordt een gezellig uitje. De professionele, creatieve kapperszaak uit de directe omgeving van Lekkerkerk levert telkens weer het beste resultaat. De kappers gaan zorgvuldig om met uw haar, maar houden ook ruimte over voor speelsheid wanneer u dit wenst.

Ga het zelf ervaren

Bij deze kapperszaak nabij Lekkerkerk wordt met veel liefde voor uw haar gezorgd. Zo wordt telkens weer het fraaiste kapsel gerealiseerd. De salon heeft tot missie iedere klant – jong en oud – tevreden de deur uit te laten gaan. Spreekt dit u wel aan? Plan dan een afspraak in voor een behandeling naar keuze en ga het zelf ervaren! De vakbekwame kappers verwelkomen u maar al te graag in de salon.

https://moniqueshairfashion.nl/

Gerelateerde artikelen

Ontdek de voordelen van een zandcementvloer

Hypotheekadvies: de kosten koper voor woningen in regio Utrecht

Uitgeverij in eigen beheer met steun van de experts