CI productions
Image default
Aanbiedingen

Verschillende verzenddozen laten bedrukken

Heb je een eigen bedrijf en verzend je regelmatig artikelen? Dan weet je waarschijnlijk wel dat er ontzettend veel verschillende verzendverpakkingen verkrijgbaar zijn. Dit is prettig, omdat alle artikelen een ander formaat hebben. Om de artikelen zo goed mogelijk te beschermen tijdens de verzending, is het belangrijk dat er een passende doos omheen zit. Als je als bedrijf meer naamsbekendheid wil opbouwen, kun je ervoor kiezen om een verzenddoos te laten bedrukken. Er zijn allerlei dozen die je kunt bedrukken. Ben je benieuwd bij welke dozen dit mogelijk is? Lees dan verder en kom erachter!

Brievenbusdozen

Brievenbusdozen zijn op dit moment ontzettend populair en dat is niet voor niets. Een brievenbusdoos heeft namelijk allerlei voordelen bij het verzenden van een pakket. Het bespaart veel kosten, omdat het pakket klein en ligt is. Daarnaast is het een groot voordeel dat de ontvanger niet thuis hoeft te blijven om het pakket in ontvangst te nemen. Bij een brievenbuspakket kan de bovenkant bedrukt worden met het logo van jouw bedrijf. 

Fixeerverpakkingen

Verkoop je artikelen die breekbaar zijn en niet geschut mogen worden tijdens de verzending? Dan kan je deze artikelen het beste versturen in een fixeerverpakking. Deze verpakking is in de binnenkant voorzien van extra karton, zodat het artikel stevig in de doos zit. Ook deze dozen kun je laten bedrukken aan de bovenzijde van het pakket. 

Ontdek de mogelijkheden

Ben je enthousiast geworden en denk je dat een brievenbusdoos of een fixeerverpakking een goede optie is voor jouw bedrijf? Dan kun je een kijkje nemen op de website van Rotimshop.nl. Deze partij heeft een enorm aanbod aan verschillende verzenddozen die ze kunnen bedrukken. Wil je weten of verzendozen bedrukken iets voor jou is? Dan kun je contact opnemen en een sample aanvragen. Op die manier kan je zelf beoordelen of het de investering waard is.

https://www.rotimshop.nl/