CI productions
Image default
Dienstverlening

Dingen om in gedachten te houden wanneer de herbedrading van uw huis wordt uitgevoerd

Wanneer uw huis opnieuw wordt bedraad door elektricien Rotterdam 010, zijn er een paar dingen om in gedachten te houden die u kunnen helpen problemen te voorkomen. De bedrading van een huis kan ingewikkeld en overlappend zijn. Dit betekent dat draden die voor iets anders zijn gebruikt, ergens anders moeten worden verplaatst of aangesloten. Dit kan leiden tot onverwachte problemen, zoals een open circuit of kortsluiting. Bovendien kan het elektrische systeem in uw huis in de loop der jaren zijn geüpgraded. Als u de locatie van stopcontacten of schakelaars hebt gewijzigd, kan dit verwarring veroorzaken bij elektriciens. Bovendien is het belangrijk op te merken dat sommige oudere huizen een enkele draad hebben die alle circuits in het huis bedient; dit kan betekenen dat één draad meerdere kamers en muren doorkruist. Ook wanneer uw huis opnieuw wordt bedraad, zult u waarschijnlijk veel vragen hebben over wat er precies gaat gebeuren en hoeveel het gaat kosten. Hier zijn enkele dingen om in gedachten te houden wanneer uw huis opnieuw wordt bedraad.

Welk type draden heb je nodig?

Voordat er iets anders kan gebeuren, moet u beslissen welk type draden u in uw nieuwe systeem gaat gebruiken. Als u koperdraad gaat gebruiken, is de algemene regel dat elk circuit ten minste één streng koperdraad moet hebben en niet meer dan twee. Als u echter aluminiumdraad wilt gebruiken, dan is dit wellicht meer geschikt voor uw situatie. Sommige mensen geven zelfs de voorkeur aan aluminium boven koper omdat het elektriciteit beter geleidt. Het is dus essentieel om te weten welk type draad u nodig hebt.

Wil je extra stopcontacten?

Als u extra stopcontacten wilt, kan dit extra bedrading vereisen, waardoor het langer kan duren voordat alles is voltooid. Ook als er meerdere circuits in dezelfde ruimte zijn, bijvoorbeeld een keuken met aparte apparaten, dan zijn extra stopcontacten misschien niet nodig, omdat die apparaten gewoon via een schakelplaat worden aangesloten in plaats van hun eigen individuele stopcontact aan de muur zelf te hebben. Weten of u extra stopcontacten nodig heeft, is zeer essentieel, zodat de elektricien een goede schatting kan maken van de kosten van het opnieuw bedraden van uw huis.