CI productions
Image default
Kinderen

Voordelen van het gebruik van babydoekjes

Producten die huiduitslag veroorzaken of die geen hydraterende eigenschappen hebben, kunnen op de lange termijn schade toebrengen. Het kiezen van het juiste babydoekje voor uw kind is van cruciaal belang en het is ook gunstig voor hun algemene gezondheid. Het gebruik van babydoekjes of luiers heeft een aantal voordelen. Laten we er een paar verkennen.

Het bevat desinfectiemiddelen

In vergelijking met een vochtige handdoek hebben babydoekjes desinfectiemiddelen ingebouwd. Het is mogelijk om fecale enzymen aan te pakken met ontsmettingsmiddelen die verbindingen zoals alcohol en andere antibacteriële eigenschappen bevatten. Door alle ziektekiemen en bacteriën van de billen van uw baby te verwijderen, worden ze beschermd tegen ziektes. Bovendien zijn de formules voor deze doekjes uitgebreid geëvalueerd in het laboratorium om te garanderen dat ze zowel praktisch als vriendelijk zijn voor de huid van je kleintje. Omdat ze een gevoelige huid hebben, mogen baby’s alleen in bad met babydoekjes, geen antibacteriële zeep. Zepen bevatten geuren, extra chemicaliën en andere ingrediënten die zowel onaangenaam als schadelijk kunnen zijn voor de huid van uw baby.

Verwijdert olie en vuil

Om een ​​soepele, gezonde huid te behouden, is het natuurlijke vermogen van het lichaam om olie te produceren van cruciaal belang. Als kinderen echter door het huis bewegen of buiten spelen, raakt de olie bedorven. Zelfs als het niet direct duidelijk is, kan het leiden tot huidirritatie bij uw kind. De meeste olie in de bovenste laag van de huid kan worden verwijderd door af te vegen met babydoekjes voor pasgeborenen. Op deze manier kunt u huiduitslag, jeuk en andere vervelende bijwerkingen voorkomen. Het is echter essentieel om te weten dat hoewel het olie verwijdert, het ook de natuurlijke vochtinbrengende crème van de huid verwijdert. Zorg ervoor dat u daarna een lotion of olie op de huid van uw kind aanbrengt om de huid zacht en soepel te houden.

Anti wrijving functie

De ontlasting van de billen van een kind wordt vaak geschrobd met sponzen of washandjes. Om in alle gaatjes en hoekjes te komen, heeft dit soort textiel een ruwe textuur die erg klein is. Dit lijkt misschien iets geweldigs, maar het kan gevaarlijk zijn voor uw kind. De kinderhuid is bijzonder kwetsbaar, scheurt en scheurt bij blootstelling aan ruwe oppervlakken. Het is mogelijk om de huid van uw baby te verwonden door exfoliërende doekjes te gebruiken en microscheurtjes te veroorzaken. Professioneel bereide babydoekjes zijn zowel verfrissend als zacht voor de billetjes van je baby, dankzij hun zijdezachte textuur.