CI productions
Image default
Zakelijke dienstverlening

Met volledige vrijheid uw nieuwe domeinnaam online vastleggen

Bent u van plan om een website te lanceren voor uw onderneming? Dan is de kans groot dat u al een specifieke domeinnaam in gedachte heeft. Voordat u hiermee aan de slag kunt is het verstandig om de beschikbaarheid van uw gewenste domeinnaam te controleren. Dit kunt u eenvoudig en snel op de website van een specialist zoals InterIP doen. Binnen een paar klikken weet u of de naam nog vrij is. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende extensies. Zo is het mogelijk dat een domeinnaam met .COM al bezet is, maar dat de .NL versie nog beschikbaar is. Na het controleren kunt u direct uw nieuwe domeinnaam eenvoudig en snel vastleggen.

U heeft zelf controle over uw domein

Door het vastleggen van een nieuwe domeinnaam bij een specialist als InterIP, weet u zeker dat u van volledige vrijheid geniet. U zit namelijk niet vast aan een bepaald pakket en kunt er namelijk voor kiezen om een domeinnaam zonder hosting vast te leggen. Hierdoor heeft u alles in eigen hand en beheert u geheel zelfstandig de instellingen van uw domein in de daarvoor bestemde beheeromgeving. U hoeft nergens verantwoording voor af te leggen en kunt direct aan de slag. Natuurlijk staan er wel deskundige medewerkers voor u klaar wanneer u er even niet uitkomt of wanneer u wel wat persoonlijk advies kunt gebruiken. U wilt tenslotte alles uit uw online visitekaartje halen.

Ga vandaag nog aan de slag met uw nieuwe domein

Het vastleggen van een nieuwe domeinnaam is bij deze specialist binnen een paar minuten gebeurd. Controleer de beschikbaarheid van uw gewenste domein online bij deze specialist en leg met direct vast. U kunt de experts van InterIP altijd inschakelen voor meer informatie, maar ook voor het onderhouden van uw website of het instellen van de beheeromgeving. Ook als u vragen heeft over een bepaald onderwerp of het vastleggen van een domeinnaam niet lukt, kunt u bij hen terecht.

https://www.interip.nl/