CI productions
Image default
Mode en Kleding

Welke beha wordt het meest gekozen en waarom?

Welke beha wordt het meest gekozen en waarom? 

Welke beha het meest gekozen wordt dat zal voor iedereen verschillen want met zoveel vrouwen heb je ook zoveel smaken en voorkeuren. Toch zijn er wel bepaalde beha’s die meer verkocht worden dan andere beha’s. Welke beha er precies bij jou past hangt helemaal af van wat je mooi en leuk vindt. Met de vele soorten bh’s kun jij zeker de bh vinden die je wilt.

Welke soorten bh’s zijn er?

Het is niet zo dat er 1 soort bh is, wat wel zo is dat is dat ze allemaal hetzelfde doel hebben. Ze hebben namelijk allemaal als doel om je borsten te ondersteunen bij de dagelijkse handeling die je uitvoert zoals werk, huishouden of bijvoorbeeld sporten. De soorten bh die er onder andere zijn push up bh, beugel bh, sport bh, voorgevormde bh en nog meer soorten.

Kies voor kwaliteit bij een sport-bh

Je gaat natuurlijk voor de beste bh die bij je past want je wilt niet het risico lopen dat je klachten krijgt. Met een anita sport bh hoef jij je daar geen moment druk over te maken want die zijn ontwikkeld om goed om je lijf te passen. Doordat de bh goed past kun je er zeker van zijn dat het de goede ondersteuning biedt en jij je vrij kunt voelen terwijl je aan het sporten bent.

Waarom een bh met beugel?

Een beugel bh kan wel ondersteuning bieden als je eraan gewend bent, als je er niet aan gewend bent kan het flink wennen zijn. Een bh met beugel biedt veel ondersteuning en dat kun je goed gebruiken als je bijvoorbeeld aan een sport zoals hardlopen doet. Bh’s met beugels geven je borsten een natuurlijke vorm dus jouw borsten zien er ook nog eens mooi uit dan terwijl het de juiste ondersteuning biedt. Het nadeel kan zijn dat je eraan moet wennen, maar als je eraan gewend bent dan heeft het alleen nog maar voordelen.

Wat is jouw favoriet?

Iedereen heeft een favoriete bh, eentje die je het liefste dag in n dag uit zou dragen tot hij helemaal versleten is of misschien al versleten is. Welke de favoriet is dat verschilt per persoon, de ene heeft liever een beugel bh terwijl een ander het liefste de hele dag in een sport-bh loopt. Welke ook je favoriet is zorgt dat hij goed aansluit en de juiste ondersteuning biedt.