CI productions
Image default
Woningen

WitteWoning makelaars

WitteWoning makelaars Apeldoorn

Sinds 1 februari 2021 is de WitteWoning makelaars een samenwerking aan gegaan met Harms&Bakx. De WitteWoning makelaardij is een onafhankelijke, proactieve en energieke makelaardij die niet kan wachten om jou te helpen!

Onze (aankoop)makelaar Piet de Haan staat daarom voor jou klaar om je te helpen bij het vinden van jouw droomhuis, het bepalen van het juiste bod en het onderhandelen met de verkopende makelaar.

Door de krachten van aankoopbegeleiding, verkoopbegeleiding en hypotheekadvies te bundelen maak je meer kans op de huizenmarkt dan de gemiddelde koper. Onze aankoopmakelaar heeft veel connecties met andere makelaars waardoor er meer te regelen valt. In combinatie met hypotheekadvies van Harms & Bakx heeft de verkoopmakelaar van je toekomstige woning meer vertrouwen dat de financiering rond komt.  Hij weet namelijk dat de financieringsmogelijkheden uitvoerig zijn gecheckt. Hierdoor is een bod sneller succesvol. Zoek jij een woning maar vis elke naast het net? Neem dan eens contact met ons op. Wanneer jij je bij ons inschrijft in het zoekersregister, kunnen wij jou een seintje geven wanneer er een woning te koop komt voor dat deze op Funda.nl staat. Zo heb jij meer kans om een in deze drukke markt toch een droomhuis te bemachtigen.

Wil jij je inschrijven in het zoekersregisters? Bezoek eens onze website.

Voor meer informatie kun je onze site bezoeken.

https://www.wittewoningmakelaars.nl/contact/vestiging-apeldoorn/

https://www.wittewoningmakelaars.nl/wp-content/uploads/2019/06/WitteWoning-Makelaars-logo.png