Zo simpel is vissen met Fox beetmelders

Vissen met Fox beetmelders is erg eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen, is uw beetmelders bevestigen aan de dobber van uw vislijn. Vervolgens meldt u de beetmelder aan op de ontvanger. Deze geeft vervolgens een signaal af zodra de dobber onder water verdwijnt en u dus waarschijnlijk beet heeft. Door de beetmelders van Fox te gebruiken, hoeft u dus niet meer voortdurend op uw dobber te letten. Zo kunt u het vissen combineren met een beetje dutten in de zon, het lezen van een goed boek of uw spelende kinderen in de gaten houden. De beetmelder geeft u een seintje als het tijd wordt om de vislijn binnen te halen.

Vissen is een hobby voor alle leeftijden

Vissen is een hobby die door iedereen kan worden beoefend. Zowel kinderen als volwassenen kunnen ervan genieten. Als u graag een goede en degelijke visuitrusting wilt, bekijk dan zeker het aanbod van Fox hengelsport. Dit is een compleet pakket van benodigdheden als u wilt gaan sportvissen. U vindt in het assortiment van Fox hengelsport niet alleen uitstekende hengels, maar ook handig opbergmateriaal, kleding, beetmelders en foedralen. Zo gaat u volledig voorbereid op pad als u een dagje wilt gaan sportvissen in uw eigen omgeving of op een mooie locatie elders in binnen- of buitenland.

Uw visuitrusting compleet maken

Mist u nog iets in uw visuitrusting? U kunt nu heel gemakkelijk online shoppen bij Eurotackle. Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor een ontspannen middag vissen. Het complete assortiment van Fox hengelsport is te bestellen, waaronder uiteraard ook de beetmelders. Maar ook van andere merken is een breed aanbod aan visaccessoires leverbaar. U kunt overigens ook op bezoek in een van de fysieke winkels. Ongeacht of u online bestelt of in de winkel koopt, u kunt altijd rekenen op goed advies van deskundig personeel. Bij online bestellingen profiteert u van gratis levering vanaf een bestelbedrag van €75.