CI productions
Image default
Auto’s en Motoren

Audi E-Tron: elektrische luxe

De gloednieuwe Audi E-Tron is de eerste volledig elektrische SUV van de luxueuze autofabrikant. Het is een prachtige auto, en het is zeker om hoofden te draaien als je rijdt hem rond de stad. Het beste deel? De prestaties gaan niet ten koste van de efficiëntie – de E-Tron heeft een indrukwekkende 0-60 tijd van 5,5 seconden. En met een accu van 95 kWh heeft hij een actieradius tot 365 km op een enkele lading. Als u op zoek bent naar een milieuvriendelijke luxewagen, is de Audi E-Tron zeker het overwegen waard!

De Audi E-Tron is een volledig elektrische SUV met een bereik van meer dan 365 km. Hij heeft twee elektromotoren, een voor en een achter, die samen een vermogen van 402 pk genereren. De E-Tron heeft ook een 95 kWh batterijpakket dat in iets meer dan een uur kan worden opgeladen met een 150 kW lader. De SUV heeft een ruim interieur met veel ruimte voor vijf volwassenen en hun bagage. Hij is ook uitgerust met alle nieuwste veiligheids- en bestuurdersassistentie-functies, waardoor hij een van de veiligste voertuigen op de weg is. Met zijn combinatie van grote actieradius, snel opladen en luxueuze uitrusting is de Audi E-Tron een echte pionier in de wereld van elektrische voertuigen.

Het opladen van de Audi E-Tron doe je uiteraard gewoon aan de laadpaal of met een mobiele laadkabel aan het stopcontact. Heb je een laadpaal bij huis. De Audi E-Tron laadkabel is een gewone type 2 laadkabel. Deze moet wel geschikt zijn voor 3 fase opladen met 16 Ampère om het maximum laadvermogen van 11kW te kunnen benutten. De accu laad je vervolgens op in zo’n 9 uur.

De Audi E-Tron is een luxe elektrische SUV die zeker opzien zal baren. Met zijn combinatie van grote actieradius, snel opladen en luxueuze uitrusting is de Audi E-Tron een echte pionier in de wereld van elektrische voertuigen. Als je op zoek bent naar een milieuvriendelijke luxe auto, is de Audi E-Tron zeker het overwegen waard!