CI productions
Image default
Auto’s en Motoren

Honda Civic occasion en andere auto ideeën

De Honda Civic bepaalt al vanaf 1972 mede het straatbeeld in ons land en dus is het niet zo gek dat de Honda Civic occasion meestal ook binnen no-time verkocht wordt. De Honda Civic occasion kan van allerlei generaties zijn, want de Civic is ondertussen alweer toe aan de tiende generatie. Ooit werd de Civic als stadsauto geïntroduceerd, tegenwoordig mag je de auto vooral flexibel en veelzijdig noemen.

Honda Civic herken je uit duizenden

In de loop der jaren is de Honda Civic eigenlijk steeds verbeterd zonder afbreuk te doen aan de specifieke uitstraling die de Civic zo kenmerkt. Het gezicht en de uitstraling zijn altijd gehandhaafd gebleven, waardoor je ook een Honda Civic occasion uit duizenden te herkennen is. In de laatste reeks Civics die op de markt is gekomen vallen de Comfort Sport Line en de Executive Sport Line op. De Civic heeft nu een VTEC turbomotor, een achterklep met race allure en mooie, opvallende 17 inch velgen. De nieuwste Civics zijn er zelfs in zeventraps CT automaat uitvoering en de nieuwe Civics kun je helemaal naar wens personaliseren.

Doe een beroep op de inspiratie van Autodromen

Door het enorme aanbod is de autowereld overigens tamelijk onoverzichtelijk geworden. Het aanbod is gigantisch want behalve een Honda Civic occasion zijn er honderdduizenden andere gebruikte auto’s op de markt. Wil je autoideeën? Doe dan een beroep op Autodromen, zij inspireren je door onder meer ideeën aan te dragen bij het vinden van precies die auto die jij je wenst. Behalve over modellen en merken, geeft Autodromen je ook tips als het gaat om aanverwante zaken die met autorijden te maken hebben, zoals bijvoorbeeld het regelen van de verzekering en het opladen van je elektrische auto. Autodromen geeft je precies het juiste zetje in je rug waardoor ook jij je droomauto vindt.

Gerelateerde artikelen

Jouw kapotte auto verkopen zonder moeite

Steengoede eendaagse motor theoriecursus van Gelijk Geslaagd

Wat is chip-tuning?