CI productions
Image default
Groothandel

Bestel alle ingrediënten voor uw Aziatische maaltijden bij deze horecagroothandel in Nijkerkerveen

Bekijk het assortiment van de horecagroothandel J. van Dusschoten Pluimvee Produkten in Nijkerkerveen als u uw producten graag bestelt bij een groothandel die gespecialiseerd is in Aziatische producten. Koop hier alle ingrediënten voor uw sushirollen, zoals zalm, krabsticks, rijst en zeewier, maar ook voor bijgerechten als sojabonen, yakitori en loempia’s kunt u hier terecht. Heeft u een horecagelegenheid waar u Chinees eten serveert en laat afhalen? Kies dan voor cha sieuw, babi pangang spek, bami en groenten. Naast al deze ingrediënten verkoopt deze groothandel ook verschillende producten die u nodig hebt voor het bereiden van de maaltijden. U vindt hier een uitgebreid aanbod aan oliën, sauzen, smaakversterkers, specerijen en noten.

Een variatie aan kipproducten

Deze horecagroothandel in Nijkerkerveen verkoopt kippenvlees in verschillende formaten en soorten. U kunt hier terecht voor kleine, middelmatige en grote kippenpoten en voor kippenvleugeltjes. Daarnaast koopt u hier verse, malse kipfilet en kippendijfilet, wat u heerlijk kunt verwerken in bijvoorbeeld een wokgerecht. Bovendien koopt u hier een hele kip die u kunt gebruiken voor het maken van kippensoep. Naast vlees, vis en andere producten voor een hartige maaltijd, bestelt u bij deze groothandel ook uw producten voor het dessert. Bekijk alle soorten ijs en vruchten in het aanbod van dit bedrijf en bestel datgene wat u nodig heeft.

Etensverpakkingen voor afhalen en bezorgen

Naast dat u bij deze horecagroothandel in Nijkerkerveen alle etenswaren koopt die u nodig hebt voor de Aziatische gerechten die u in uw horecagelegenheid serveert, verkoopt dit bedrijf ook verschillende non-food artikelen. Zo kunt u hier terecht voor servetten en eetstokjes, en voor verpakkingsmateriaal waarin u uw eten inpakt als u ook bezorging en afhaalgerechten aanbiedt. U koopt bij dit bedrijf verschillende plastic bakken voor bijvoorbeeld bami en nasi, maar ook sushischalen. Het is ook mogelijk om uw warme gerechten te bezorgen in aluminiumbakken of loempiabakken.