CI productions
Image default
Zakelijke dienstverlening

Voordelig een mobiele paal voor desinfectie met dispenser huren doet u bij deze groothandel

Organiseert u binnenkort een evenement? Of hebt u tijdelijk een grote hoeveelheid mensen over de vloer in uw bedrijf? Dan is het verstandig om een desinfectiepaal te huren om te zorgen voor goede hygiëne tijdens het evenement. Bij Desinfectie-Paal B.V. kunt u een desinfectiepaal met dispenser huren in de groothandel. Al voor dertig euro per maand heeft u een paal op locatie die hygiëne waarborgt onder bezoekers en medewerkers. U kunt kiezen uit diverse modellen en zult dus altijd iets vinden wat aansluit bij uw wensen. De palen zijn geschikt voor allerlei branches, zoals de horeca, sportverenigingen, kantoren en evenementen.

Voordelen van een desinfectiepaal

Wanneer u een evenement organiseert, wilt u uiteraard graag dat gasten zich op hun gemak voelen en het naar hun zin hebben. Dit doet u door te zorgen voor een interessant programma, door een mooie aankleding van de ruimte en door hapjes en drankjes aan te bieden. Ook hygiëne is een belangrijk element om te zorgen dat mensen zich op hun gemak voelen. Een paal voor desinfectie met dispenser uit deze groothandel zorgt voor goede handhygiëne en voorkomt de verspreiding van virussen. Het plaatsen van een paal bij de ingang geeft bezoekers een veilig gevoel en is goed voor uw imago. Wanneer u een groter evenement of een grotere locatie heeft, is het verstandig om meerdere palen te plaatsen voor optimale hygiëne.

Langdurig gebruik desinfectiepaal

Hebt u een desinfectiepaal gedurende langere tijd nodig? Dan kunt u overwegen om een paal te kopen in plaats van er eentje te huren. Bij Desinfectie-Paal B.V. kunt u ook desinfectiepalen met dispenser kopen in de groothandel. U kunt kiezen voor een gepersonaliseerd exemplaar, bijvoorbeeld met uw logo erop gedrukt en in een kleur naar wens. Zo wordt de desinfectiepaal een promotiemiddel voor uw bedrijf waarmee u een goede indruk maakt. De desinfectiepalen zijn mobiel en kunnen dus eenvoudig bij een andere ingang gezet worden of meegenomen worden naar een evenement.

https://www.desinfectie-paal.nl/