CI productions
Image default
Groothandel

Met onthardingszout is het leven een stuk gemakkelijker

Onthardingszout van H. van Namen B.V. wordt gebruikt in waterontharders, afwasmachines en waterverzachters. Het is een belangrijke bijdrager aan het verwijderen van calcium en magnesium uit het water. Het resultaat is zacht water en dat maakt uw dagelijkse en professionele leven een stuk gemakkelijker. Leidingen raken niet meer verstopt, verwarmingselementen worden weer schoon en strepen op uw tegels na het wassen verdwijnen. Met een waterontharder kunt u altijd zacht water hebben en door onthardingszout in uw vaatwasser te doen komen uw glazen en borden altijd schoon uit de machine. Deze voordelen zijn voor iedereen een realiteit.

Wat is onthardingszout?

Eigenlijk is onthardingszout niet veel anders dan keukenzout. Het is ook erg goed te betalen. Het grootste verschil is dat het in korrels of blokken wordt geproduceerd. Dat is belangrijk, zodat het zout geleidelijk aan het water kan worden afgegeven. Keukenzout zou klonteren en aankoeken en dat kan uw machine juist blokkeren. Het zout in de waterontharder wordt gebruikt om de filters te reinigen tijdens een proces dat regenereren wordt genoemd. In uw vaatwasser wordt het aan het water toegevoegd zodat kalk en magnesium zich niet meer op uw vaat vestigen. In beide gevallen komt het nooit in uw drinkwater terecht, maar wordt het afgevoerd naar het riool. Het resultaat is in het ene geval een glanzende vaat en in het andere altijd zacht water.

Besparen op meerdere vlakken

Door onthardingszout te gebruiken bespaart u op verschillende manieren geld. Uw apparaten gaan langer mee en verbruiken minder stroom. U kunt het verbruik van reinigingsproducten en wasmiddelen halveren, want bij zacht water heeft u daar minder van nodig. Dat geldt ook voor shampoo en zeep. Deze drie voorbeelden leveren u een financiële besparing op, maar uw bedrijf of huishouden wordt ook milieuvriendelijker. U beperkt uw energieverbruik, levert minder apparaten aan om gerecycled te worden en er komen minder zeepproducten het riool in. Met onthardingszout profiteert u dus van een aantal zeer belangrijke voordelen.

https://www.vannamen.nl/

Gerelateerde artikelen

Rvs-stelvoetjes zijn de oplossing

Van muurstickers tot fotobehang met stenen muur dessin: ze hebben het allemaal

Bestel uw beukenhaag eenvoudig online