CI productions
Image default
Dienstverlening

Dit schoonmaakbedrijf uit Breda is van alle markten thuis

TopCleaners is een schoonmaakbedrijf uit Breda dat niets uit de weg gaat. Ze hebben ondertussen al meer dan 70 geschoolde schoonmakers in dienst en leveren al bijna vijftien jaar diensten in de wijde omgeving van Breda. De diensten die ze leveren zijn veelzijdig en worden altijd vakkundig uitgevoerd en vlekkeloos opgeleverd. Dat doen ze voor bedrijven, maar ook voor particulieren en (overheids)instellingen. Heeft u een schoonmaakklus waar u een kwalitatieve en betaalbare specialist voor nodig heeft, dan kan dit bedrijf u ongetwijfeld verder helpen. En daarbij weet u dan zeker dat uw klus op een milieuvriendelijke- en maatschappelijk verantwoorde manier wordt uitgevoerd.

Verscheidene diensten, groot en klein

De geschoolde medewerkers van dit schoonmaakbedrijf uit Breda kunnen verschillende diensten voor u uitvoeren. Voorgaande klanten waren particulieren, makelaars, scholen, bouwbedrijven en woningcorporaties. Ze staan tot uw beschikking voor standaard onderhoudswerkzaamheden, maar ook voor dieptereiniging, industriële schoonmaak, opleveringsschoonmaak, het reinigen van tapijt, ramen en gevel, het verwijderen van kauwgom en het schoonmaken van uw zonwering. Er is maar weinig wat deze specialisten niet aankunnen. Dat betekent dat u alle werkzaamheden bij één specialist kunt onderbrengen en zo met één contract en met slechts één contactpunt alles regelt.

Milieubewust en verantwoord

Daarbij is TopCleaners ook een schoonmaakbedrijf dat veel aandacht besteedt aan het milieu en de toekomst van onze planeet. Dat doen ze door alleen biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen te gebruiken waar zo weinig mogelijk verpakking bij te pas komt. Samen met hun leveranciers zijn ze constant bezig met ontwikkeling en innovatie op dat gebied. In Breda werkt dit schoonmaakbedrijf ook samen met andere specialisten om zelf zo ecologisch mogelijk afval te scheiden, maar om dat ook te realiseren voor de klanten. U gebruikt dit schoonmaakbedrijf uit Breda om advies in te winnen over afvalscheiding en om dat later te implementeren, mocht u dat willen.