CI productions
Image default
Bedrijven

Een fitness coach inhuren

Je wil wat afvallen of je wil misschien wel leren hoe je goed moet fitnessen. Begrijpelijk dat je dan hulp wilt inschakelen. Een fitness coach kan je overal mee helpen en heeft vaak een uitgebreid aanbod van fitness schema’s. Zo is er altijd een schema dat bij je doel past. Doelen worden zo behaald en je zult zien dat de coach je overal mee kan helpen. Ook wanneer je kiest voor afvallen zorgt de coach dat je de oefeningen correct uitvoert. Correctie van de oefeningen is nu eenmaal heel belangrijk. In een programma is alles vastgelegd en een coach kan je hier heel goed bij helpen. Ben je benieuwd? Lees dan verder.

 

Coach

Je kunt kiezen om met een coach in de sportschool te werken. Je hebt dan iedere week een live moment samen en je traint ook daadwerkelijk een uur samen. Je trainer laat je tot het uiterste gaan en kijkt of jij alle oefeningen correct uitvoert. Heb je vragen? Dan kun je ze makkelijk meteen stellen. Vaak heeft deze coach ook nog een extra momentje in de week, waar je langskomt om te kijken naar je voortgang. Dit is dan in de vorm van een meting, waarbij je op de weegschaal gaat staan en er gekeken wordt naar je progressie. Je kunt daarom ook kiezen voor een 1 op 1 training met Kosso zelf. Hij zal je ondersteunen en helpen met hert leren van het vak.

 

Online

Je kunt ook kiezen om met een online fitness coach te werken. Een online fitness coach is voor mensen die het druk hebben handig. Je hebt contact met de online fitness coach via de mail. Alleen de intake is wel in een echt gesprek, maar wel wederom online. Zo heb je je fitness schema en kun je lekker trainen. Zodra je een vraag hebt kun je even mailen en krijg je snel antwoord. Wil je echt dat je oefeningen goed worden uitgevoerd? Dan is de fysieke coach misschien toch een iets beter idee.

https://kossonutrition.nl/coaching-by-kosso/