CI productions
Image default
Bedrijven

Dieetschema met suikervrij eten

Je wordt tegenwoordig met dieetschema’s overspoeld. Er zijn zoveel verschillende diëten dat je niet meer weet wat nu wel werkt en wat nauwelijks effect heeft. Daarom gaan we je kort in deze blogs wat uitleggen over de verschillende diëten. In deze blog gaan we het hebben over suikervrij diëten en staat het suikervrije dieetschema centraal.

Wat zijn voordelen van suikervrij diëten

Voordat we je meer gaan vertellen over suikervrij diëten is het handig om te weten wat de voordelen van deze diëten zijn. Daarom hebben wij hieronder een lijstje opgemaakt waarin de voordelen worden weergegeven.

  • Geeft je meer energie
  • Geen last meer van after dinner dips meer, je bloedsuikerspiegel blijft beter in balans
  • Geleidelijk afvallen (geen dieet!) zonder honger te lijden
  • Minder pieken in hongergevoel waardoor je minder last hebt van (vr)eetbuien
  • Je smaakbeleving verbetert aanzienlijk
  • Minder last krijgen van gaatjes

Leven zonder suiker 

Naast het suikervrije dieet heb je ook een suikervrij leven. Het verschil hierin is dat je niet voor een korte of bepaalde tijd geen suikers consumeert, maar in plaats daarvan een lange tijd niks van suikers eet. Dit is echter moeilijker dan je in eerste instantie zou denken, want in heel veel voeding zit suiker en zelfs fruit zit vol met suiker. Dit soort levenstijlen zijn daardoor enorm moeilijk vol te houden. In veel gevallen passen mensen daarom een 80- 20 regel toe. Dit houdt in dat je 80% van de tiojd zo weinig mogelijk of nauwelijks suiker binnen krijgt en 20% hierbij zondigt. Op die manier kun je toch nog fruit en andere voeidng eten waar suikers in zitten.

 

https://dieetschema.nl/suikervrij-eten-tips-voor-eten-zonder-suiker/

Gerelateerde artikelen

Regel je eigen uitvaart in Vlaardingen

Het kiezen van een goede snelverkeer schaftwagen

Waarom zijn bedrukte tasjes goed voor de zichtbaarheid van een bedrijf?