CI productions
Image default
Bedrijven

Houten ramen: de duurzame kozijnen voor nu en voor de toekomst

Als je klaar bent om serieus naar houten ramen te kijken, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden als je wilt dat je ramen lang meegaan. Kies houten ramen die gemakkelijk te bedienen en te onderhouden zijn. Dit kan je garanderen door hout te behandelen met een speciale coating. Bij Hemar Hout hebben ze allerlei verschillende mogelijkheden hiervoor. Ook kun je hier rekenen op een perfecte installatie, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over kleine fouten. Als je buitenbekleding op jouw houten ramen wilt plaatsen, zorg er dan voor dat deze beschikbaar zijn met het type raam dat je wilt kopen. Het team van deze fabrikant staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Een gemakkelijk te onderhouden raamkozijn

Sommige huiseigenaren denken ten onrechte dat houten raam- en deurkozijnen moeilijk te onderhouden zijn omdat ze de groei van schimmels of ongedierte bevorderen. Wanneer houten kozijnen echter gemaakt zijn van hoogwaardig hout en afgedicht zijn met voldoende kit, is onderhoud nooit een probleem.  Zorg er daarom voor dat je jouw houten ramen laat maken bij Hemar Hout. Deze fabrikant is al jaren de expert op het gebied van houten kozijnen. Het enige dat houten deuren en ramen nodig hebben, is regelmatig afstoffen en af ​​en toe schoonmaken met zeep en warm water. Zelfs bij zo’n klein onderhoud zullen houten kozijnen geen scheuren vertonen.

De duurzaamheid van houten ramen

Groen gaan is niet alleen een trend. De meeste huiseigenaren willen de uitstoot en niet-hernieuwbare hulpbronnen zoveel mogelijk terugdringen. Het kiezen voor houten kozijnen kan een goed begin zijn. Als je als huiseigenaar op zoek bent naar duurzaam, dan zijn houten ramen in meer dan één opzicht een milieuvriendelijke optie. Hout is een van de meest duurzame hulpbronnen die beschikbaar zijn voor de bouw. Ook vergt een PVC-kozijn acht keer meer energie dan een houten kozijn, terwijl het ook nog eens meer uitstoot maakt.

Gerelateerde artikelen

Wat doe ik met elektriciteit

Yoga in Limburg en omgeving

Een intercomsysteem bij uw pand in regio Rotterdam laten installeren door experts