CI productions
Image default
Zakelijke dienstverlening

IT-diensten van je bedrijf uitbesteden voor een efficiëntere werking

Als je ervoor kiest om je IT-diensten te laten uitbesteden, kan je terecht bij Actabyte. De onderneming uit Delft werkt samen met heel wat bedrijven in de omgeving van Rotterdam om de IT-diensten te verzorgen. Je IT-diensten uitbesteden is een goed idee zodat jij en je medewerkers zich kunnen focussen op de corebusiness van jullie bedrijf. Actabyte zorgt er dan voor dat diverse bedrijfsprocessen geoptimaliseerd worden waardoor je bedrijf efficiënter werkt. Actabyte werkt zowel samen met mkb-bedrijven, als organisaties uit de zorg- en non-profitsector. Het professionele team heeft heel wat ervaring met het uitvoeren van IT-diensten. Het bedrijf biedt totaalpakketten aan waarbij zij het hele computersysteem beheren, monitoren en onderhouden. Op die manier hoef je zelf niet meer wakker te liggen van IT-problemen.

Gerichte IT-oplossingen

Voor al je IT-problemen kan je terecht bij Actabyte. De ervaren medewerkers geven jou en je bedrijf advies op maat en bespreken met jou wat de beste oplossingen zouden zijn. Het bedrijf biedt een totaalpakket aan waarbij zij instaan voor de laptops, servers, software en andere IT-toepassingen. Als je dat wenst, beheren zij ook het netwerk van je bedrijf. Wanneer er zich problemen voordoen, lossen zij ze dan zo snel mogelijk op. Zij staan in voor de monitoring en het onderhoud, 24/7. Als bedrijf kan je al je behoeften en wensen doorgeven, zodat de IT-specialisten uit Delft weten welke toepassingen belangrijk zijn voor je onderneming. Heb je een VPN-verbinding nodig zodat medewerkers kunnen thuiswerken? Wil je een grote cloudopslag en een efficiënt back-upsysteem? Laat het weten en Actabyte gaat ermee aan het werk.

Neem contact op voor meer informatie

Als je nog meer informatie wenst over het uitbesteden van IT-diensten bij Actabyte in Delft, neem je best contact op met het bedrijf. Alle gegevens vind je terug op de website. Bij Actabyte betaal je per maand steeds een vast bedrag. Zo hoef je niet bang te zijn voor onverwachte hoge kosten. Je weet op voorhand hoeveel je moet uitgeven.