CI productions
Image default
Zakelijke dienstverlening

Kies deze specialist om draadstangen en overige ijzerwaren aan uw vakhandel te leveren

Heeft u een vakhandel in ijzerwaren en wilt u uw voorraad graag door één betrouwbare aanbieder laten leveren? Dan is het prettig als deze aanbieder inspeelt op de behoeften van uw organisatie. Kobout is al sinds 1979 dé totaalleverancier voor handelsbedrijven. De medewerkers bezitten ontzettend veel kennis over de producten, maar bijvoorbeeld ook over de marketing en logistiek. Zo kunnen zij uw handelsbedrijf op meerdere vlakken assisteren. Ontdek het ruime assortiment van ruim 25.000 artikelen, waaronder draadstangen, bouten en moeren!

Snel bestellen en persoonlijk contact: de voordelen van deze aanbieder voor uw ijzerwarenvakhandel

Wanneer u Kobout kiest als dé totaalleverancier in onder andere draadstangen voor uw ijzerwarenvakhandel, profiteert u van de volgende voordelen:

  • U heeft altijd te maken met dezelfde contactpersoon die op de hoogte is van uw wensen en behoeften, zodat u doelgericht en persoonlijk geholpen wordt;
  • Het online assortiment aan onder andere draadstangen, bouten en moeren is direct te bekijken en te bestellen voor uw klant. Dit kan door middel van EDI, waarmee uw systeem direct wordt bijgewerkt, of de webshop. Hier vindt u bovendien de specificaties van de producten terug;
  • Kobout maakt gebruik van nachttransport, waardoor uw bestelling binnen 24 uur en voor 08.00 uur ’s ochtends op uw werklocatie geleverd wordt en uw medewerkers alle tijd hebben om deze op te bergen in uw magazijn.

Laat uw bestelling in de gehele Benelux leveren

Kobout levert de draadstangen, maar ook het assortiment bouten en moeren vaak direct uit voorraad en bezorgt deze in de gehele Benelux. De draadeinden zijn beschikbaar in één, twee of drie meter. Met het gebruik van een professionele zaagmachine kunnen de medewerkers de draadeinden ook naar wens op maat zagen voor uw klant. Bovendien kiest u voor een neutrale verpakking of kan uw contactpersoon u helpen met een klantspecifieke verpakking. Wilt u meer weten? Bekijk dan de website van deze specialist!