CI productions
Image default
Aanbiedingen

Kies voor een effectieve afhandeling van bulk handling

Wanneer u grondstoffen produceert, is de kans groot dat u die in grote hoeveelheden aan uw klanten uitlevert. Vaak wordt er gewerkt met balen, zakken of grote vaten. Deze vullen is een kunst op zich. Handmatig is dat bijna niet te doen. Als u gebruik maakt van bulk handling dan is het natuurlijk wel de bedoeling dat dit goed gaat. Verspilling van grondstoffen is immers niet wat u wilt. En het vullen moet ook snel gaan zodat uw productieproces geen vertraging oploopt. Entecon uit Soest weet precies wat u bedoelt. Zij bieden al vele tientallen jaren de beste oplossingen voor bedrijven.

Bulk handling in verschillende branches

Bulk handling is aan de orde in diverse bedrijfstakken. Het kan van toepassing zijn bij de productie van verf en vergelijkbare producten. Maar ook in de voedingsindustrie wordt er gewerkt met grote hoeveelheden grondstoffen zoals korrels of poeder. Ook bulkverpakking van vloeistoffen vraagt om specialisme. Dit moet immers lekvrij gebeuren zodat transport veilig kan plaatsvinden. Voor al deze handelingen is een passende oplossing beschikbaar die precies aansluit bij de wensen van de klant. Deze machines kunnen niet alleen vullen maar ook zakken openhouden. Op die manier hoeft er geen mensenhand meer aan te pas te komen en is de continuïteit altijd gewaarborgd.

Welke oplossing past bij uw bedrijf?

Bent u benieuwd of bulk handling ook voor uw bedrijf de oplossing is? Neem dan contact op met Entecon. Zij kunnen samen met u bekijken wat de meest efficiënte manier is voor uw bedrijf of bedrijfstak. Een oplossing wordt altijd op maat geboden en komt tot stand in nauw overleg met de klant. U kunt daarbij uiteraard ook rekenen op uitstekende service voor onderhoud of als er onverhoopt een storing aan de apparatuur optreedt. U vindt alle informatie die u nodig heeft op de website. Heeft u nog vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Dan kunt u hiervoor het contactformulier gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Huur een garagebox voor weinig geld

AFAS-beheer in Amsterdam weet ook kleine bedrijven een concurrentievoordeel op te leveren

Een interactief scherm: de voordelen van een interactief systeem op de werkvloer