CI productions
Image default
Banen en opleidingen

Maak kennis met Black Belt training in regio Amsterdam

Er bestaan talrijke teambuildingmogelijkheden, maar slechts enkelen van hen dringen door tot in de kern. Een teambuilding is er vooral op gericht om het team dichter bij elkaar te brengen en om de onderlinge sfeer op peil te houden. Echter zijn er voor sommige processen diepgaandere connecties nodig om een team te doen slagen in zijn eindopzet: een succesvol front vormen dat op een effectieve manier resultaten behaalt. Om dat te bereiken, kan je met je bedrijf terecht bij L6Sigmacoach. Zij bieden vanuit hun onderneming in de buurt van Amsterdam diverse trainingen aan, waaronder de Black Belt training. Hoe dat precies te werk gaat en waarvoor deze opleidingen dienen, leest u in de volgende alinea.

Bruikbare tips en professionele begeleiding

Je kent misschien wel het begrip ‘belt’ uit de gevechtsport. In onder meer karate maken ze gebruik van gekleurde riemen die aangeven op welk niveau de sporters zitten. Ditzelfde principe vind je terug in de werkwijze van L6Sigmacoach. Als bedrijf kan je ervoor kiezen om te starten met een Yellow Belt training. Daarna volgt dan de Green Belt training. Wanneer je medewerkers beide trainingen hebben doorlopen, is het tijd voor de finale uitdaging. De laatste en meest intensieve training, de Black Belt training, kan gevolgd worden in het hoofdkwartier nabij Amsterdam, of op een locatie naar keuze. Binnen deze training krijg je diverse handvaten aangeboden die je later kan inzetten op de werkvloer. Het hoofddoel is om op een efficiëntere manier aan de slag te gaan en je bedrijf op alle manier een duwtje in de rug te geven.

Leg de zwakke punten van je bedrijf bloot en pak ze gericht aan

De Black Belt training van bovengenoemde firma in de buurt van Amsterdam, is er eentje waar je als bedrijf heel wat waardevolle inzichten uithaalt. Iedere training wordt gegeven door een ervaren coach. Daarnaast wordt er gebruikgemaakt van ISO-gecertificeerde trainingsmaterialen die heel wat voordelen bieden. Ze worden afgestemd op je bedrijf en medewerkers, waardoor de problemen die specifiek in jouw onderneming aanwezig zijn, grondig worden bestudeerd en aangepakt.

https://l6sigmacoach.nl/