CI productions
Image default
Bedrijven

Maak van uw huis een huis met houten vloeren van Bax Houthandel

Bax Houthandel produceert hoogwaardige houten vloeren die zorgen voor een warme, intieme sfeer in alle woonruimtes van uw huis, maar ook in hotels, winkels en kantoren. Hout is een prachtig natuurlijk materiaal. Geen enkele boom is hetzelfde, wat betekent dat elke parketvloer ook uniek is. Dat is de aantrekkingskracht van een houten vloer: elk huis krijgt zijn eigen sfeer.

Houten vloeren zijn duurzaam

Echt houten vloeren staan bekend om hun lange levensduur en duurzaamheid. Het grote voordeel van een vloer van echt hout is de mogelijkheid om deze te schuren en af te werken geheel naar eigen smaak, waardoor de levensduur van uw vloer wordt verlengd. Het is ook volledig uniek, geen enkele installatie van een vloer van echt hout is hetzelfde. U kunt bij Bax Houthandel kiezen uit een scala aan verschillende stijlen en afwerkingen, dus er is zeker altijd een houten vloer te koop die bij u past.

Authentieke uitstraling

Om eerlijk te zijn: er is niets zo authentiek als een echte houten vloer. Bij Laminaat en Parket begrijpen we maar al te goed dat houten vloeren een gevoel geven dat onvergelijkbaar is met andere vloerbedekkingen. Daarom heeft u bij Bax Houthandel een uitgebreide keuze uit een zeer groot assortiment met mooie houten vloeren.

Hoe moet een houten vloer worden onderhouden?

Net als bij veel andere producten is er een zekere mate van onderhoud nodig om een houten vloer in goede conditie te houden. Met goed onderhoud behoudt uw houten vloer zijn schoonheid voor de komende jaren. Lichte vloeren zijn doorgaans gevoeliger voor slijtage dan donkere vloeren en moeten daarom vaker worden gereinigd en onderhouden. Houten vloeren zijn duurzaam en gemakkelijk schoon te houden, toch wat tips waar u aan moet denken.

  • Houd zand buiten
    Het eerste wat u kunt doen voor uw houten vloer is een goede deurmat om uw voeten te vegen voordat u binnenkomt.

  • Bevestig bescherming onder de poten van uw meubels
    En houd ook in de gaten dat ze er niet af zijn gevallen. Gebruik geen beschermers van metaal, want die kunnen nare krassen op de vloer veroorzaken.

  • Lichte vloeren vragen meer aandacht
    Als u lichte houten vloeren heeft, moet u deze iets vaker schoonmaken, omdat ze sneller aan slijtage onderhevig zijn.