CI productions
Image default
Aanbiedingen

Bodemsanering voor zowel bedrijven als particulieren

Of u nu als particulier of als bedrijf uw bodem wilt laten saneren, bij Enviterra BV kunt u in beide gevallen uitstekend terecht. Deze specialist heeft veel ervaring op het gebied van bodemsanering en kan uw volledig ontzorgen. Zo saneren ze niet alleen uw bodem als deze vervuild is, maar regelen ze ook alle administratieve zaken die daarbij komen kijken. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van een veiligheids- en gezondheidsplan, het aanmelden van de verontreiniging bij de gecertificeerde instantie, het maken van afspraken met een milieukundig adviesbureau en het regelen van de benodigde apparatuur. Wilt u al deze zaken uitbesteden aan een specialist? Dan bent u bij Enviterra BV aan het juiste adres.

Laat eerst grondig bodemonderzoek uitvoeren

Voordat deze experts aan de slag kunnen gaan met het saneren van de bodem, moet natuurlijk wel duidelijk zijn of uw grond vervuild is. Dit kunt u laten controleren door middel van een bodemonderzoek. Grondverontreiniging is meestal de oorzaak van industrieel gebruik in het verleden. Is er sprake van grondverontreiniging? Dan gaan de specialisten van Enviterra BV direct aan de slag om uw bodem weer klaar te maken voor gebruik. Of dit nu voor een particuliere toepassing is of voor zakelijk gebruik, zij zorgen voor een totaaloplossing op maat. Bovendien houden deze experts de communicatielijnen kort, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan achteraf en tijdens het uitvoeren van de bodemsanering op de hoogte bent van de ontwikkelingen.

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd naar de kosten van bodemsanering bij Enviterra BV? Vraag dan gerust een offerte aan. Het maakt niet uit of u als particulier of als bedrijf uw bodem wilt laten saneren, deze experts informeren u graag over de kosten die hierbij komen kijken. Heeft u nog andere vragen? Neem dan contact op met Enviterra BV via hun website.