CI productions
Image default
Aanbiedingen

Middels steiger engineering het aantal ongevallen op de bouwplaats terugdringen

Steigers worden ten behoeve van de meest uiteenlopende doeleinden ingezet. Gelukkig gaat dat vaak goed, maar zo nu en dan vindt er een ongeval plaats. Het is dan ook goed om u extra bewust te zijn van de strenge eisen die er op het gebied van deze, maar ook andere tijdelijke hulpconstructies wordt gesteld. In het verleden uitgevoerde onderzoeken toonden meermaals aan dat steigers niet aan de veiligheidsnormen voldeden. Wilt u gevaarlijke situaties voorkomen en de veiligheid van uw medewerkers waarborgen? Dan kiest u ervoor om een professionele partij op het gebied van steiger engineering in de arm te nemen.

Zonder steiger engineering geen veilige werkplek

Steigerongevallen worden niet zelden veroorzaakt door onjuist gebruik, zoals het dragen van verkeerd schoeisel of overbelasting van de stalen constructie. Echter is een deel van de ongevallen te verklaren door het onvoldoende in acht nemen van de geldende richtlijnen bij de ontwikkeling van de steigerconstructie. Zonder professionele steiger engineering kan er geen sprake zijn van een veilige werkplek.

Tekeningen en berekeningen op basis van uw informatie

Steigertekening.nl BV is dé specialist op het gebied van steiger engineering. Het bedrijf richt zich voornamelijk op de woningbouw en appartementencomplexen, maar kan u tevens van dienst zijn bij complexere engineeringprojecten. U levert zelf de informatie aan op basis waarvan de professionals uw tekeningen en/of berekeningen uitvoeren. Dit doet het bedrijf altijd tegen een zeer scherpe prijs.

Zorg voor een steigerinspectie

Wilt u veilig met steigers willen werken, dan houdt u rekening met de Richtlijn Steigers en laat u controleren of de steiger naar behoren is opgebouwd. Ook voor dat laatste bent u bij Steigertekening.nl BV aan het juiste adres. Het jonge, dynamische bedrijf voert steigerinspecties uit die u een gedetailleerd inzicht geven in de mate van veiligheid voor de gebruikers en eventuele verbeterpunten. Ook na verifiëring hiervan dient u uw steiger nog regelmatig te laten nakijken.

Gerelateerde artikelen

Huur een garagebox voor weinig geld

AFAS-beheer in Amsterdam weet ook kleine bedrijven een concurrentievoordeel op te leveren

Kies voor een effectieve afhandeling van bulk handling