CI productions
Image default
Particuliere dienstverlening

Letselschade claimen laat u over aan deze professionals

Letselschade-Claim schakelt u in voor het claimen van letselschade, het berekenen van de schadeclaim, persoonlijk advies en meer. Dit bedrijf biedt een totaalservice aan en neemt het volledige proces van schade claimen voor u uithanden. Ze zijn werkzaam door heel Nederland en hebben al vele slachtoffers van letselschade de juiste hulp aangeboden. Op de website van deze specialist vindt u veel informatie over wat u kunt doen na een ongeval en hoe het proces van schade claimen in zijn werkt gaat. Dit verschilt namelijk per ongeval en per type letsel. Uiteraard geven de specialisten van dit bedrijf deze informatie ook graag in een persoonlijk gesprek en luisteren ze naar uw situatie. Ruimte, rust, aandacht en erkenning voor slachtoffers vinden ze bij dit bedrijf erg belangrijk.

Schadevergoeding in het geval van inkomensschade

Een ongeval kan verschillende gevolgen hebben en letselschade heeft dan ook meerdere vormen. Zo kan het zijn dat u door het ongeval niet of minder kunt werken en hierdoor (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt bent. Dit wordt ook wel inkomensschade of verlies van arbeidsvermogen genoemd. De grootte van het verlies aan inkomsten is afhankelijk van het soort letsel dat u opgelopen heeft. Met sommige beperkingen kunt u uw werk bijvoorbeeld nog wel gedeeltelijk uitvoeren, maar in veel gevallen is werken helemaal niet meer mogelijk. Dit heeft een grote impact op uw leven, waardoor u ook recht heeft op een hogere schadevergoeding. Wanneer er sprake is van een schuldige tegenpartij kunt u de letselschade bij hen claimen. Wanneer er geen schuldige partij is, wordt de schade in de meeste gevallen vergoed door uw eigen arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Schakel een letselschadespecialist in

Wanneer u letselschade wilt claimen, bijvoorbeeld in het geval van inkomensschade, helpen de professionals van Letselschade-Claim u verder. Zij werken met letselschadespecialisten die op de hoogte zijn van de juridische regels en wetsveranderingen en u met raad en daad bijstaan. Bent u benieuwd wat dit bedrijf voor u kan betekenen of heeft u vragen? Twijfel dan niet om contact op te nemen. U vindt de contactgegevens op hun website. Indien u het contactformulier invult, wordt er binnen 24 uur telefonisch contact met u opgenomen.