CI productions
Image default
Particuliere dienstverlening

Een klassieker verkopen binnen een dag is mogelijk bij deze specialist

Bent u van plan om uw klassieker te verkopen? Dan rekent u er misschien op dat het wel even zal duren tot u een koper heeft gevonden. Klassieke auto’s hebben niet ieders voorkeur en alleen echte liefhebbers kunnen de tijd en inspanning opbrengen om deze goed te verzorgen. Aangezien u altijd goed voor uw klassieker heeft gezorgd, wilt u dat de auto een nieuwe eigenaar vindt die dat ook doet. Mijnoldtimerverkopen.nl heeft al meer dan 3000 oldtimers gekocht en deze komen in de grootste oldtimershowroom van Nederland te staan. Uw auto is bij deze specialisten dus in uitstekende handen. En het goede nieuws is dat u via hen uw oldtimers binnen een dag al kunt verkopen.

Binnen een dag verkopen, hoe gaat dat?

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Hoe kunt u uw klassieker binnen een dag verkopen en er toch een goede prijs voor krijgen? Deze specialist hanteert een waterdichte methode. U neemt contact met ze op om een plek af te spreken waar u uw oldtimers wilt verkopen. Zij komen daar naartoe om de taxatie uit te voeren. Binnen 25 minuten krijgt u een uitstekend bod. Dit bod kunt u direct accepteren en doet u dat? Dan worden de papieren ook meteen in orde gemaakt. U krijgt uw betaling, de RDW-vrijwaring en uw klassieker wordt direct meegenomen. Oldtimers verkopen is op deze manier sneller en gemakkelijker dan ooit. Wilt u uw klassieker liever op een langzamere manier verkopen en zelf meer controle houden? Dan kan dat ook door middel van consignatieverkoop in de showroom.

Gun uw wagen aan een goede nieuwe eigenaar

Uw klassieker verkopen doet u niet zomaar en ook dat begrijpt mijnoldtimerverkopen.nl. Uw geliefde auto komt te staan in een van de grootste oldtimershowrooms van Nederland. Liefhebbers uit het hele land komen daar samen om deze auto’s te bekijken en te kopen. Door uw oldtimers via deze handelaar te verkopen weet u dat deze goed terechtkomen. Wacht dus niet langer en neem contact op met het bedrijf!