CI productions
Image default
Bedrijven

De beste manier om producten te importeren vanuit China

Bent u van plan producten te importeren vanuit China, maar heeft u daar de ideale methode nog niet voor weten te vinden? Dan kunnen wij u CSP aanraden. Dit bedrijf weet precies op welke zaken er gelet moet worden bij import van producten uit een land uit het Verre Oosten – niet alleen China, maar ook India, of een ander Aziatisch land. Bij import over lange afstanden komt een hele hoop kijken, niet alleen op praktisch vlak, maar ook op het gebied van regelgeving. Heeft u er al een beeld van hoe lang het duurt voordat producten die u gaat importeren vanuit China eenmaal in Nederland zijn? Als u zelf een kantoor in China bezit, is dit allemaal een stuk gemakkelijker te regelen. Maar lang niet ieder bedrijf heeft die luxe. Een uitstekend alternatief is alle rompslomp die komt kijken bij producten importeren vanuit China uit te besteden. Kies voor een externe partij die op de hoogte is van alle ins en out op dit gebied.

Welke complicaties kunnen zich voordoen?

Er kunnen zich verschillende complicaties voordoen als u zelf een kantoor in China gaat openen. Personeel vinden dat aan al uw strenge kwaliteitseisen voldoet, zal erg lastig zijn. Bovendien is het nog maar de vraag of u een geschikt pand zal weten te vinden. Uitbesteden is vaak een betere optie. Besteed het producten importeren vanuit China uit aan CSP en het gehele proces wordt van A tot Z voor u begeleid. Hoe dat mogelijk is? Dankzij jarenlange ervaring in handel met het Verre Oosten en met name China. Bouw voort op uitgebreide expertise. Interesse in producten importeren vanuit China? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Bundel uw krachten

Gebundelde krachten spelen meer klaar dan krachten afzonderlijk. Ook daarom werkt de bovenstaande expert samen met talloze lokale partners die ook producten geheel naar uw wens kunnen produceren. Deze producten importeren vanuit China kan vervolgens zonder tussenpersoon of -instantie. Alle producten die klaar staan voor import krijgen eerst een kwaliteitscontrole.

https://www.cspacific.com/

Gerelateerde artikelen

Verjaardagservice van Brievenbusbanket.nl

Volg een 1-daagse training als hr-manager in Noord-Holland

Dieetschema met suikervrij eten