CI productions
Image default
Bedrijven

Een professionele luchtreiniger met HEPA-filter kopen: alle voordelen op een rij

Het kopen van een professionele luchtreiniger met HEPA-filter voelt misschien als een hele investering. Op de lange termijn brengt de continue toevoer van frisse, schone lucht juist veel op voor bedrijven. Faton Health is een aanbieder van luchtzuiveringssystemen die zijn voorzien van Zwitserse ionisatietechnologie. Deze technologie is bewezen effectief in het verzwaren en filteren van schadelijke deeltjes in de lucht, zoals pollen, huisstofmijt, bacteriën en virussen. Wilt u de luchtkwaliteit van uw kantoor- of bedrijfsruimte verbeteren? Lees dan verder en ontdek alle voordelen voor uw organisatie!

Luchtzuiveringssystemen zijn van invloed op ons algemeen welzijn

HEPA staat voor High-Efficiency Particulate Air, wat inhoudt dat ten minste 85% van de schadelijke deeltjes effectief uit de lucht worden gefilterd. Kiest u ervoor om een professionele luchtreiniger met HEPA-filter bij Faton Health te kopen, dan kiest u voor een systeem dat maar liefst 99,95% van de schadelijke deeltjes verwijdert. Deze schone lucht is ontzettend belangrijk voor het algemeen welzijn van u en uw medewerkers. Zo zorgt het ervoor dat:

  • uw gemoedstoestand verbetert en dat u beter slaapt, wat weer zorgt voor meer energie;
  • de productiviteit van u en uw personeel omhooggaat;
  • de algehele gezondheid verbetert, waardoor er minder ziekteverzuim plaatsvindt op de werkvloer;
  • de klachten die veroorzaakt worden door allergieën, zoals pollen- en huisstofmijtallergie, verminderen.

Ontdek het aanbod aan luchtzuiveringssystemen

Op de website van Faton Health vindt u het aanbod aan HEPA-luchtzuiveringssystemen voor uw kantoorruimte of bedrijfspand. Welke professionele luchtreiniger met HEPA-filter u het best kunt kopen, hangt af van de grootte van de ruimte, de hoogte van de plafonds en de hoeveelheid bezoekers. Voor kleinere kantoren volstaat vaak de Home & Small Business Line. Wilt u er zeker van zijn dat u de juiste keuze maakt? Neem dan contact op met deze specialist via de contactgegevens op de website. U ontvangt dan persoonlijk advies op basis van uw wensen.