CI productions
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een sloophamer voor uw minikraan met de juiste aanlasoren

Bent u op zoek naar een breekhamer oftewel sloophamer voor uw minikraan? Als professional klopt u niet aan bij een willekeurig verhuurbedrijf, maar bij een specialist die verstand heeft van het vak. Alhoewel deze gereedschappen ingezet worden voor grof sloopwerk (van steen of beton van uiteenlopende hardheid) luisteren ook deze werkzaamheden nauw. Niek Konijn Loon- & Verhuurbedrijf is een familiebedrijf met tientallen jaren ervaring op dit gebied. U huurt er een sloophamer voor uw minikraan, maar ook andere uitrustingsstukken. Tevens bent u er aan het juiste adres voor de verhuur van een minikraan met overdruk, eventueel in combinatie met een sloophamer.

 

Het CW-systeem als specifiek kenmerk van sloophamers

Indien u op laagfrequente basis sloopwerkzaamheden verricht en geen specialist bent op dit gebied, kunnen de keuzes waarmee u te maken krijgt rondom de verhuur van een minikraan met overdruk u lastig voorkomen. Datzelfde geldt voor het bepalen van welke sloophamer u voor een minikraan nodig heeft. Ook deze uitrustingsstukken zijn namelijk op verschillende kenmerken te onderscheiden, waaronder hun CW. Het CW-systeem verwijst naar de breedte van de aanlasoren en sloophamers, die overigens ook wel aanlashaken worden genoemd. Het CW-systeem is binnen de Benelux het vaakst voorkomende systeem.

Reken op dé specialist in grondverzetmachines en uitrustingsstukken

Behalve op het gebied van aanlasoren kunnen sloophamers ook van elkaar worden onderscheiden op basis van hun gewicht, maximale werkdruk en olieflow. Niek Konijn Loon- & Verhuurbedrijf ondersteunt u graag bij het maken van de juiste keuze, zodat u uw werkzaamheden naar behoren kunt uitvoeren. Het in Noord-Holland gevestigde familiebedrijf mag zichzelf reeds veertig jaar specialist in de verhuur van grondverzetmachines en uitrustingsstukken noemen. Heeft u interesse in de verhuur van een minikraan met overdruk of uitrustingsstukken voor grondverzetmachines? Zoek dan niet verder maar reken op de ervaring van het bedrijf uit Noord-Holland! U bent dan verzekerd van de juiste machines en gereedschappen voor uw klus.