CI productions
Image default
Bedrijven

Gaat u ook investeren in vastgoed?

Heeft u al eens nagedacht over investeren in vastgoed? Als u een eigen vermogen heeft met 6 cijfers voor de komma is dat zeker het overwegen waard. Op een spaarrekening levert uw geld niets meer op. Het ligt niet in de lijn der verwachting dat deze situatie op korte termijn verandert. Wilt u toch een leuk rendement behalen dan kunt u uw geld investeren in een vakantiewoning. Deze wordt vervolgens verhuurd gedurende het grootste deel van het jaar. In sommige streken kan een vakantiehuis zelfs het hele jaar door worden verhuurd. Wilt u zelf gebruikmaken van uw vakantiehuis, dan kan dat uiteraard ook.

Zijn er risico’s verbonden aan investeren in een vakantiewoning?

Aan een investering zijn vaak risico’s verbonden. Denk aan beleggen, waarbij uw aandelen ineens minder waard kunnen worden. Als u wilt investeren in vastgoed en u doet dat via Center Parcs Vastgoed dan zijn de risico’s voor u bijna nihil. U koopt de vakantiewoning of het appartement en wordt daar dus eigenaar van. De exploitatie laat u aan Center Parcs Vastgoed over. Zij hebben hier jarenlange ervaring mee en uw pand is dus in goede handen. Uw geld investeren in hun projecten levert een vast rendement op zonder verrassingen. Dat is voor veel beleggers een geruststellende gedachte.

Kiest u ook voor zekere groei van uw vermogen?

Wilt u uw vermogen graag zien groeien? Dan is investeren in vastgoed bij Center Parcs Vastgoed een prima keuze. Uw vastgoed in binnen- of buitenland wordt goed onderhouden en regelmatig verhuurd. U heeft hier verder geen omkijken naar. Het enige wat u ervan merkt is de bijschrijving van het vaste rendement op uw rekening. Eigen geld investeren was nog nooit zo eenvoudig. Op de website van Center Parcs Vastgoed vindt u meer informatie. Hier leest u ook in welke parken u momenteel kunt investeren, inclusief de prijzen van de vakantiebungalows en appartementen.