CI productions
Image default
Bedrijven

Uw medewerker certificeren in heftruck werkzaamheden binnen 1 uur

Uw medewerkers een heftruck certificaat laten behalen ging nog nooit zo snel. Bij ons kunt u terecht voor een unieke examenmethode waardoor uw medewerkers op eigen werkplek binnen slechts 1 uur een officieel en erkend certificaat op zak hebben. Deze cursus is uitermate geschikt voor werknemers die al veel ervaring hebben met werkzaamheden op de heftruck. Ook als herhaling is deze cursus ideaal. Zo is het mogelijk om geld en tijd te besparen op onnodige dingen en toch het heftruck certificaat snel te behalen. Uiteraard is dit certificaat betrouwbaar, erkend en van hoge kwaliteit om een veilige en professionele werkplek te waarborgen.

Waarom een heftruck certificaat?

Ook al is het halen van een heftruck certificaat niet verplicht om een heftruck te besturen. Het maakt de werkplek veiliger en voorkomt gedoe met de verzekering als er een ongeluk gebeurt. Bovendien voldoet de werkplek van uw bedrijf direct aan de eisen van ARBO en inspecties. Met een certificaat bent u als werkgever niet alleen goed verzekerd, de werknemer heeft ook geleerd om veilig en efficiënt te werken. Hierdoor zullen processen waarin een heftruck nodig is verbeterd worden. Door het besparen van geld en tijd gaat de productiesnelheid omhoog. Een kleine investering veroorzaakt dus veel positieve gevolgen.

Hoe ziet een examen eruit?

De tarieven die worden gerekend voor een heftruck certificaat zijn all-in en betreffen zowel het theoretisch- als het praktijkexamen. Wij staan garant met betrouwbaarheid en hoge kwaliteit. Wij zijn zelfs verkozen tot beste opleider van Nederland door onze hoge slagingspercentages. De afname van het examen kan op de meest geschikte datum voor u en duurt maar een uurtje. Het voorbereiden op het theorie-examen kan met het door ons geleverde lesmateriaal. Na het behalen van het heftruck certificaat ontvangt u een officieel en erkend document en kunt uw medewerker direct weer aan het werk. Vervolgens ontvangt u per deelnemer een digitale rapportage waarin de uitgevoerde vaardigheden zijn beschreven.