CI productions
Image default
Particuliere dienstverlening

Hier moet u zijn voor fysiotherapie in Rijswijk

Loopt u al een tijdje rond met rugklachten? Of heeft u pijn aan uw knie die maar niet over wil gaan? Laat uw problemen dan zo snel mogelijk verhelpen bij een fysiotherapeut. Wilt u graag fysiotherapie in Rijswijk of Den Haag volgen? Dan bent u bij Rugschool aan het goede adres. Het bedrijf heeft in beide steden een vestiging en biedt verschillende soorten fysiotherapie in Rijswijk en Den Haag aan.

Meer over het bedrijf

Rugschool is een fysiobedrijf in Zuid-Holland dat fysiotherapie in onder meer Rijswijk van de beste kwaliteit aanbiedt. Naast ‘gewone’ fysiotherapie biedt het bedrijf ook speciale therapieën aan. Heeft u last van uw bekken of van ongewenst urineverlies? Dan kan bekkentherapie een uitkomst bieden. Is een bepaalde spier overbelast? Dan kan deze ontspannen met behulp van dryneedling, waarbij er met een naald in het belangrijkste pijnpunt van de spier wordt geprikt.

Cursussen voor zwangere dames

Tijdens de zwangerschap is het belangrijk om actief en fit te blijven, maar dit moet wel op een verantwoorde manier. Bij de zwangerfitcursussen van de fysiopraktijk krijgt u trainingen waarbij u op een voorzichtige manier toch kunt blijven bewegen en wordt u voorzien van theoretische lessen over wat er tijdens uw zwangerschap in uw buik afspeelt. Dit geldt ook voor na de zwangerschap. Vanaf week zes na de bevalling kunt u de theorie- en praktijklessen van de zwangerfitcursus weer volgen.

Ontdek de dienstverlening

Alle verschillende soorten fysiotherapieën zijn van de beste kwaliteit bij deze praktijk. Voor elke therapie zijn er gespecialiseerde medewerkers die alles over de therapie weten. U wordt op een vriendelijke manier geholpen. Zo wordt er gekeken naar wat uw wensen en behoeftes zijn. U krijgt niet zomaar een standaardbehandeling, maar een behandeling die het best bij uw lichaam en u als persoon past. Ieder mens is namelijk uniek, net als ieder lichaam. Tijdens de behandelingen wordt ruim de tijd voor u genomen. Bovendien wordt u voorzien van uitgebreide informatie en uitleg. Heeft u interesse in fysiotherapie of een ander soort therapie in regio Rijswijk? Plan dan een intake in.