CI productions
Image default
Bedrijven

Eclectisch interieur

Eclectisch interieur

Eclectisch design is een verfrissende manier om het leven te ervaren. Het is opwindend en avontuurlijk omdat je er het lef voor hebt! Eclecticisme breekt met traditie, het breken van traditionele regels in termen van materialen of kleuren wanneer ze worden gemengd; dit geeft je huis een individuele stijl die niet onderhevig zal zijn aan trends – perfect als wat we willen zijn ontspannen meubels te uniek voor een trendsetter ‘smaak …
Het artikel gaat zeer gedetailleerd in op de verschillende stijlen, dus het verbaast me niet dat eclectisme populairder is dan ooit tevoren: “Dit betekent eclectische items kiezen, zoals schilderijen van Picasso naast die vervaardigd met behulp van moderne computersoftware.”

Werkkamer inspiratie

Waarom niet een werkplek die past bij uw individuele stijl? Er zijn zo veel opties beschikbaar om dit proces gemakkelijker dan ooit te maken. U kunt de perfecte plek voor u vinden en beginnen met dingen gedaan te krijgen! Je studeerkamer wordt vaak beschouwd als een heilige ruimte omdat het de plek is waar creativiteit gedijt in een kantooromgeving, maar we begrijpen hoeveel tijd je hier doorbrengt met werken aan projecten of papierwerk – dus kies verstandig bij het inrichten van je studeerkamer met items zoals planken/tafels etc., ze zullen je helpen bij het creëren van de sfeer die het beste past bij iemand zoals jij die graag grote dingen wil bereiken zonder afleiding in de buurt.

Urban jungle interieur

De meest trendy en unieke manier om je huis te decoreren is door het te vullen met planten, ook wel urban jungle genoemd. Er zijn zoveel keuzes die je kunt maken, van planten op vensterbanken of op planken in woonkamers – tot ze aan het plafond hangen! Denk eraan: deze jongens houden van veel natuurlijk licht; probeer hun favoriete plekje bij een muur op het noorden te zetten voor wat extra verlichting en kijk dan hoe ze uitgroeien tot verbazingwekkende creaties zonder ooit nog water nodig te hebben.

Er is veel veranderd sinds ik mijn eerste appartement kreeg, toen we op de universiteit zaten in te richten – maar één ding is in de loop der tijd niet veel veranderd: wat voor soort muurdecoratie werd gebruikt (tenzij er iets nieuws op het toneel kwam). En terwijl er verschillende opties beschikbaar waren – meestal ofwel flora

Japandi woontrend

Als u uw huis in de Japandi-stijl wilt inrichten, dan is het belangrijk dat het niet alleen een warme houttint heeft, maar ook natuurlijke elementen bevat. De kleuren moeten aards en neutraal zijn zonder veel felle kleuren- ga voor witte of bruine muren met accenten van blauw/groene rust ertegenover; zwart zou een uitstekende aanvullende keuze zijn indien gewenst! Hoe creëer ik deze interieursfeer?

https://www.homemeubels.nl/blog/eclectisch-interieur/