CI productions
Image default
Bedrijven

Volg een 1-daagse training als hr-manager in Noord-Holland

Ben je een hr-manager bij een bedrijf in Noord-Holland en wil je graag een 1-daagse training volgen waarin je onder andere leert om talenten van medewerkers optimaal te benutten en teamprestaties te verbeteren? Bekijk dan eens de website van L&D Support Nederland. Dit bedrijf is gevestigd in Haarlem en biedt diverse trainingen en cursussen aan voor hr-professionals en vele andere functies. Deze trainingen bestaan uit een wetenschappelijk gevalideerde talentenmeting met inzichten voor individu, relatie, team en organisatie.

De ontwikkeling van diverse soft skills

De 1-daagse training voor hr-manager bij deze specialist in Noord-Holland is praktisch ingestoken. Je krijgt daarnaast een eigen Profilizer meting, die onderdeel uitmaakt van de training. Deze en de andere tools die worden ingezet zijn gevalideerd op Europees niveau. Wil je ook op andere manieren teamoptimalisatie voor elkaar krijgen? Volg dan ook hier een training voor bij deze specialist. Tijdens deze training krijg je meer inzicht in de talenten van jouw werknemers en leer je hoe je werkrelaties verbetert. Wat hierbij een grote rol speelt, is de balans en het gedrag van mensen. Daarnaast wordt er gefocust op verschillende soft skills. Denk hierbij aan het geven en ontvangen van feedback, onderlinge communicatie, het nemen van initiatief en goede besluitvorming.

Vraag advies aan deze specialisten

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de trainingen en cursussen van L&D Support Nederland uit Haarlem? Twijfel dan niet om contact met hen op te nemen via de contactgegevens op hun website. Of je nu een 1-daagse training voor hr-manager volgt in Haarlem, Noord-Holland of kiest voor een van de andere trainingen van dit bedrijf; je profiteert van hoogwaardige kwaliteit. Wat je leert tijdens de trainingen kun je direct toepassen in de praktijk met als doel het verbeteren van de teamprestaties en werkrelaties. Door hun jarenlange ervaring kunnen ze je meer vertellen over de verschillende trainingen en voorzien ze je van passend advies.