CI productions
Image default
Eten en drinken

Koffiebekers kopen bij Koffiebekerdirect.nl: een uitstekende keuze!

Vandaag de dag zijn disposables niet meer weg te denken, zo ook koffiebekers. Logisch, gezien niemand na een festival, beurs of evenement koffiebekers of andere disposables wil afwassen. Daarom is koffiebekers kopen bij Koffiebekerdirect.nl een uitstekend idee. Wist je dat je hier ook je eigen koffiebeker kunt ontwerpen? We vertellen je er graag meer over!

Koffiebekers en het milieu

Voor iedere onderneming zijn koffiebekers van goede kwaliteit een aanwinst voor het bedrijf, helemaal als ze dan ook nog eens voorzien zijn van een eigen opdruk. Jaarlijks gaan er heel wat koffiebekers doorheen. Op een gemiddeld kantoor waar 20 personen werken worden toch als snel zon 1.000 kopjes koffie gezet. In het assortiment van Koffiebekerdirect.nl vind je diverse soorten koffiebekers. Vind je het belangrijk om rekening te houden met het milieu? Verstandig! Precies om deze reden vind je de bio koffiebekers. Deze zijn afgewerkt met een coating van milieuvriendelijk bioplastic en 100% biologisch afbreekbaar, dus beter voor het milieu.

Stevige en betrouwbare automaatbekers

Ben je op zoek naar koffiebekers voor een automaat? Ook die koop je bij Koffiebekerdirect.nl. Deze bekers zijn van een zwaardere kwaliteit en ook nog eens erg functioneel en hygiënisch. Het gaat hier om 4 grams bekers. Met deze bekers ben je verzekerd van optimaal gebruiksgemak voor jou gasten. Ook fijn om te weten: de plastic bekers zijn milieuvriendelijk in gebruik: ze kunnen worden ingezameld en voor 90% worden gerecycled. Wil je jouw beker net een beetje extra’s geven en zorgen dat je niet snel vergeten wordt? Laat je koffiebekers dan bedrukken. Ga je voor een persoonlijke boodschap of laat je jouw logo erop afdrukken? De keuze is aan jou!

De voordelen van Koffiedirect.nl

Zoals je al gelezen hebt is het dus mogelijk zowel onbedrukte als bedrukte koffiebekers te kopen bij Koffiebekerdirect.nl. Plaats je bestelling voor 13:00 en deze wordt de volgende werkdag al thuis afgeleverd! Erg handig als je snel je koffiebekers nodig hebt! Bij een bedrag vanaf €200,00 wordt jouw bestelling ook nog eens gratis geleverd. Een ander groot voordeel: je ziet direct de laagste prijs van de koffiebekers zodat je kunt profiteren van deze voordelige prijzen van de verschillende koffiebekers.

https://www.koffiebekerdirect.nl/