CI productions
Image default
Bedrijven

Uw kantoor de juiste uitstraling geven doet u met deze tips!

Bent u ondernemer en heeft u net een bedrijf gestart? Dan zal u vast op zoek zijn naar een bedrijfspand waar u zich kan vestigen. Het is daarbij belangrijk dat u voor een locatie kiest die u kunt betalen, waar mensen makkelijk langs kunnen komen en die een mooie uitstraling heeft van de buitenkant. Als u er een gekozen heeft is het tijd om het kantoor in te richten. Waar begint u? Wat moet er terugkomen? Om u op weg te helpen is dit artikel geschreven waar tips worden opgesomd en uitgelegd.

Laat uw kleuren terugkomen

Een wit saai kantoor kan iedereen hebben, maar door de kleuren van uw bedrijf terug te laten komen in het interieur komt u professioneel over en creëert u een echt mooi kantoor waar u trots op kan zijn. Naast de kleuren is het ook mooi om het logo terug te laten komen. Dit kan zijn op tijdschriften in de wachtkamer, op de deuren, op kalenders op de muur of op andere accessoires.

Zorg dat de werknemers goed kunnen werken!

Naast de kleuren is het ook belangrijk dat het kantoor de werkplekken bevat die werknemers nodig hebben. De werkplek heeft veel invloed op de productiviteit en de kwaliteit van werken van de werknemer. Een sfeervolle werkplek inrichten is daarom erg belangrijk. Het begint allemaal met een goed bureau en een bureaustoel waar iemand uren lang op kan zitten. Het beste kunt u kiezen voor een verstelbaar bureau met een ergonomische bureaustoel. Dit zal wel een investering zijn, maar het zal ook zorgen voor een lager verzuimpercentage.

Een verstelbaar bureau zorgt er namelijk voor dat iemand er voor kan zorgen dat op goede hoogte wordt gewerkt, en dat er de mogelijkheid is om momenten op de dag staand te werken. Een ergonomische bureaustoel zorgt ervoor dat u een goede zithouding aan kan nemen en dat uw lichaam goed wordt ondersteund. Een ergonomische bureaustoel kan een werknemer op verschillende plekken vertellen.

Naast de essentiële onderdelen om het werk te kunnen uitvoeren is het ook goed om een beetje sfeer toe te voegen aan de werkplek. Dit kan u op verschillende manieren doen. Denk aan een mooi plantje op het bureau of een bureaukalender met het logo van het bedrijf bijvoorbeeld. Deze kleine onderdelen kunnen al voor een betere sfeer zorgen op de werkplekken.

Opgeruimd betekent professioneel

Een net kantoor is een kantoor dat opgeruimd en schoon is. Dit betekent dat u als bedrijf ook regelmatig moet zorgen dat de werkplekken worden schoongemaakt en dat u aan de werknemers meegeeft dat er aan bepaalde eisen moet worden voldaan. Dit kan betekenen dat de jassen aan de kapstok moeten en niet over de stoel bijvoorbeeld. Verder zijn accessoires een mooie toevoeging aan het kantoor, maar te veel accessoires kunnen ook voor een rommelige sfeer zorgen.