CI productions
Image default
Bedrijven

Houd uw airco in optimale conditie met de aircoservice van dit autobedrijf in Zwanenburg

Verbruikt uw voertuig meer brandstof dan normaal? Krijgt u last van verkoudheidsklachten wanneer u in uw auto zit? Ruikt het vreemd in uw voertuig of krijgt u deze niet goed koel? In al deze gevallen kunt u zomaar te maken hebben met mankementen aan uw airco. Het is dan aan te raden om langs te gaan bij een autobedrijf met een professionele aircoservice. De monteurs zullen uw airco dan inspecteren en de problemen verhelpen. DJ Auto’s en Scooters is een autobedrijf aan de Domineeslaan in Zwanenburg waar u terechtkunt voor deze service. Zo geniet u snel weer van een heerlijk koele auto!

Reinigen, inspectie en een onderhoudsbeurt aan uw airconditioning

De airco is zowel ’s zomers als ’s winters een onmisbaar onderdeel van uw auto. Om deze in topconditie te houden, is het belangrijk om elk jaar onderhoud uit te laten voeren. Denkt u hierbij aan een jaarlijkse reiniging van het systeem, waarbij de monteurs van dit autobedrijf in Zwanenburg een speciaal product gebruiken om zowel de verdamper als het inlaatsysteem grondig te reinigen. Tijdens een tweejaarlijkse inspectie worden diverse onderdelen van uw airco nauwkeurig gecontroleerd, zoals de compressor, de aandrijfriem, de condensor en de leidingen. Mocht een onderdeel niet naar behoren werken, dan wordt dit indien gewenst direct vervangen. Daarnaast is het aan te raden om elke vier jaar een onderhoudsbeurt uit te laten voeren.

Ontdek alle tips om zo lang mogelijk plezier te hebben van airco

De monteurs van dit autobedrijf in Zwanenburg voorzien u graag van tips om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw auto. U vindt deze terug op de website van DJ Auto’s en Scooters. Daarnaast bent u ook altijd welkom in de werkplaats voor andere onderhouds- en reparatiewerkzaamheden en een periodieke controle van uw voertuig. Plan direct een onderhoudsbeurt of apk-keuring in via de website!