CI productions
Image default
Bedrijven

Met goede zeilschoenen aan heeft u wind in de zeilen

U wilt graag de zeilen hijsen en liever nu dan straks het water op? Dat snappen de medewerkers van zeilwinkel Vreeken maar al te goed. Bij deze winkel werken uitsluitend mensen met een zeilershart. Vandaar dat ze vanuit hun voorliefde voor deze sport u uitstekend helpen bij het uitzoeken van de juiste uitrusting voor uw trip. Of u nu de woeste wateren opzoekt of u het liever houdt bij rustige overzichtelijke wateren zonder gekke verrassingen, bij deze zeilwinkel zit u goed.

Goede zeilschoenen zijn de investering waard  

Eén van de tips die u zult krijgen is niet te bezuinigen op goede zeilschoenen. Een aanbeveling zullen de Dubarry bootschoenen zijn. Dat zijn zeilschoenen waar u niet alleen nu, maar nog jaren plezier van kunt beleven. Deze zeilschoenen zijn niet alleen waterdicht maar ook nog eens ademend. Dat maakt dat deze Dubarry bootschoenen een plezier zijn om te dragen. Vanwege de hoogwaardige materialen, blijven de Dubarry bootschoenen lang mooi en zijn ze makkelijk te onderhouden. Dat is wel zo duurzaam!

Meer dan alleen zeilschoenen

Bij Vreeken kunt u voor werkelijk alles terecht wat met zeilen te maken heeft. Dus ook voor zeilkleding, buitenkussens, accessoires, boardsports en alles voor een nautische lifestyle kunt u bij deze winkel terecht. Maar ook aan veiligheid is gedacht. Zo heeft de winkel een ruim assortiment aan zwemvesten en reddingsvesten. Ook kunt u hier koperen megafoons aanschaffen. Dat blijft een handig middel om te communiceren op het water. Zoekt u een schilderij voor op uw zeilschip? Dan is deze hier ook te vinden. Veel zeilers kennen de winkel ook vanwege hun zeilmakerij. Ze maken en repareren hier uw spinnaker of dektent. Ook zijn ze kundig in het repareren van buitenkussens. Repareren is wel zo duurzaam. Dat vinden de medewerkers van deze specialistische winkel op het gebied van zeilen ook.