CI productions
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken en afsluiten: wat kost een BAV eigenlijk?

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken en afsluiten doet u om zich tegen de financiële gevolgen van een eventuele aansprakelijkstelling door een beroepsfout te beschermen. De verzekering, kortweg BAV genoemd, biedt dekking wanneer u met een schadeclaim wordt geconfronteerd die uit zuivere vermogensschade voortkomt. Vermogensschade kan verlies van inkomen, omzet of winst zijn en kan behoorlijk in de papieren lopen. Via VEZA Verzekeringen kunt u een beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken en afsluiten. Het assurantiekantoor verzorgt voor zowel zakelijke als particuliere klanten op een heldere manier de verzekeringen en biedt daarbij uitgebreide vergelijkingstools.

Welke factoren bepalen de premiehoogte?

Of het voor uw beroepsgroep nu verplicht is of niet; u kiest zelf bij welke verzekeraar u een BAV afsluit. Elke verzekeraar hanteert zijn eigen premies en polisvoorwaarden. Dit betreffen geen standaarden, maar zijn zaken die afhankelijk zijn van onder andere het beroep dat u uitoefent, de grootte van uw bedrijf en de hoogte van de omzet. Het is dan ook nuttig om verschillende verzekeraars met elkaar te vergelijken. Bekijkt u daarbij ook goed de clausules om na te gaan of inderdaad alle risico’s voor u worden gedekt.

Wat kost een BAV maandelijks?

Via het eerder genoemde assurantiekantoor kunt u de voor u meest geschikte beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken met andere verzekeraars en indien gewenst direct afsluiten. Indien u rondom dit proces vragen heeft, staan de ervaren medewerkers van dit kantoor altijd graag voor u klaar. Vele zzp’ers en ondernemers vragen zich af wat een BAV hun nu kost. Voor de meeste beroepsgroepen geldt een minimumprijs van 400 euro per jaar. Echter kunnen de kosten bij sommige beroepen tot wel honderd euro per maand oplopen.

Een verzekeringskantoor dat zich van de rest onderscheidt

VEZA Verzekeringen is een verzekeringskantoor met ruime kennis en ervaring op het gebied van particuliere en zakelijke verzekeringen. Het kantoor weet zich middels het aanbieden van geavanceerde vergelijkingstools en aantrekkelijke verzekeringspakketten van andere aanbieders te onderscheiden. Op de website van dit kantoor worden alle verzekeringen helder uiteengezet.

https://www.vezaverzekeringen.nl/