CI productions
Image default
Bedrijven

Het kiezen van een goede snelverkeer schaftwagen

We hebben ze allemaal weleens gezien: de schaftwagens op een bouwplaats. Wat is het belang van een goede degelijke keet? Waar worden ze allemaal voor gebruikt en waar moet je op letten bij het uitkiezen van een schaftwagen?

Het belang van een snelverkeer schaftwagen

Wat zijn de voordelen van een goede snelverkeer schaftwagen? Ten eerste kan een bedrijf haar hardwerkende mannen en vrouwen een plek geven om even tot rust te komen, een broodje te eten en elkaar een grap te vertellen. Ten tweede waarborgt een keet de veiligheid van het personeel. Zeker op een dynamische plek, zoals bijvoorbeeld die van de bouw. Tot slot is de bouwkeet een soort van visitekaartje van het bedrijf en draagt zodoende bij aan een positief beeld van de bedrijfsnaam.

Multifunctionele keten

Veel mensen zien een bouwplaats voor zich als ze aan een schaftkeet denken. Maar wist je dat de bouwunits ook gebruikt worden als backstage ruimte tijdens festivals. Of als mobiele receptie en zelfs als EHBO-post. Dat is eigenlijk heel logisch, als je beseft dat ze in werkelijk alle soorten en maten te verkrijgen zijn.

Hoe belangrijk is maatwerk?

Maar waar moet je dan opletten bij de aanschaf van een bouwkeet? Natuurlijk zijn comfort én kwaliteit de eerste in het oog springende kenmerken. Maar daarnaast is het goed om bijvoorbeeld te bedenken hoeveel mensen gebruik gaan maken van de keet. En natuurlijk welke voorzieningen er gewenst zijn. Anno 2019 is er zoveel mogelijk, meer dan menigeen denkt! Denk bijvoorbeeld aan een keukenblok, extra kantoor- en een toiletruimte.